Over ons

Over Turnowsky en Goldbuch

House of Turnoswky en Goldbuch zijn twee bekende merken.

Eindelijk is het hier! Wij presenteren de prachtige album collecties van Turnowsky. Natuurlijk gemaakt van de hoogste kwaliteit van het merk Goldbuch – made in Germany. Kijk maar! Je zult versteld staan!

Gevestigd in Tel Aviv sinds 1940,
Turnowsky
is een wereldwijd merk dat bekend staat om zijn luxe papierproducten, unieke ontwerpen en originele geschenken waaronder wenskaarten, ansichtkaarten, kalenders en briefpapier. Deze worden ontworpen in onze eigen studio’s en exclusief verkocht via geselecteerde distributeurs over de hele wereld.

Samen met
Goldbuch
uit Duitsland werken wij wereldwijd nauw samen met deze twee toonaangevende merken. De producten zijn gemaakt van gerecycleerd of duurzaam papier en FSCTM-gecertificeerd.

Filosofie

Photo Album Tree of Love goldbuch_08187_E

Creativiteit
Innovatie
Professionaliteit
Luxe
Integriteit

Meer dan 70 jaar creatieve traditie heeft ons inzicht gegeven in voortdurend veranderende designtrends. Wij passen dit toe op onze creatie met twee grote collecties per jaar. Daarnaast worden assortimenten op maat ontwikkeld door ons eigen ontwerpteam dat bestaat uit professionals op het gebied van textiel, mode, keramiek, kunst en grafische vormgeving.
Voor ons is de wereldwijde erkenning van Turnowsky als marktleider niet alleen een eerbetoon, maar ook een verantwoordelijkheid. Het vraagt van ons een constante inzet voor hoogwaardig design, relevantie voor de markt en commercieel succes.

Creatieve code

Lagen van creaties
en
Ideeën

Een passie voor high fashion, oog voor detail en de liefde voor kunst drijven de geest van ons team en sturen het creatieve proces. Hand in hand met wereldwijde designtrends en de nieuwste kleuren, materialen en technieken leiden de ontwerpen van Turnowsky de industrie.
Het gouden Turnowsky-logo op elk ontwerp is het teken van onze inzet voor creativiteit, innovatie, kwaliteit en stijl – de inzet om uitzonderlijke producten te creëren voor elk van onze klanten.

Samen met
Goldbuch
uit Duitsland werken wij wereldwijd nauw samen met deze twee toonaangevende merken. De producten zijn gemaakt van gerecycleerd of duurzaam papier en FSCTM-gecertificeerd.

Gemaakt met liefde

Ontwerp uit Israël en met liefde gemaakt in Duitsland

sinds
1907

Goldbuch is een familiebedrijf sinds 1907

Geweldig
Ontwerpen

Geweldig ontwerp van het huis van Turnowsky.

Hoogste Kwaliteiten

Hoogste kwaliteiten van Goldbuch Duitsland.

Shopping Cart